DaarDaar

Le meilleur de la presse
flamande en français

DaarDaar organiseert een tweetalige improvisatiewedstrijd op 11 juli in Elsene
04·07·19

DaarDaar organiseert een tweetalige improvisatiewedstrijd op 11 juli in Elsene

Temps de lecture : < 1 minute
Auteur

DaarDaar, de website die het beste van de Vlaamse pers in het Frans vertaalt, viert zijn vierjarige bestaan en nodigt u uit op een uniek evenement in zijn soort: een tweetalige improvisatiewedstrijd!

Ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11 juli brengt DaarDaar de Franstalige en Nederlandstalige improvisatieliga’s (de LIB en de BIL) op het podium bijeen. Dat gebeurt op het podium van het Klein Mercelistheater, naast het Fernand Cocqplein in Elsene. De Belgische Improvisatie Liga en de Ligue d’Improvisation Belge komen tegen elkaar uit in thema’s die gaan over het Belg-zijn.

Tegenstanders, scheidsrechter, pantoffels, achtergrondmuziek: alles zal aanwezig zijn om u onder te dompelen in de wereld van improvisatie. Krankzinnige situaties en dialogen die de twee landstalen mengen vervolledigen deze klassieke onderdelen. Misverstanden en quiproquos verzekerd!

Waar? In het Klein Mercelistheater, Mercelisstraat 13, 1050 Elsene.

Wanneer? 11 juli 2019 om 19u30 (de match begint om 20u)

Zin om dit geweldige evenement bij te wonen? We zoeken een publiek dat even warm is als het communautaire klimaat!

Klik hier voor meer informatie en om uw tickets te kopen.

Elke dag brengt Daardaar.be u het beste van de Vlaamse en Duitstalige pers, in het Frans vertaald door professionele vertalers. Onze redactie geeft de voorrang aan hoofdartikels, analyses en diepgravende artikels. Deze artikels zijn gratis online beschikbaar.

DaarDaar heeft de steun gekregen van de gemeente Elsene, en in het bijzonder van de burgemeester, de schepen van cultuur en de schepen van Nederlandstalige cultuur en onderwijs.

Partager :
© DaarDaar ASBL 2021 - Mentions légales - Vie Privée