DaarDaar

Le meilleur de la presse
flamande en français

DaarDaar geeft ook teambuilding voor tweetalige ondernemingen

DaarDaar start met een nieuw avontuur: teambuilding voor ondernemers waarin Nederlandstalige en Franstalige werknemers met elkaar omgaan. Het is de bedoeling dat ze de culturele en taalkundige gewoonten van het noorden en het zuiden van het land leren kennen via speelse activiteiten.

[Pour le français, cliquez ici]

Werkt u met Franstalige collega’s? Vraagt u zich af waarom ze lachen wanneer ze het over François Damiens hebben? Wilt u graag samen eten maar durft u niet uit schrik dat u de gesprekken niet kunt volgen?

We stellen altijd hetzelfde vast in de kantine van een tweetalige onderneming: Nederlandstalige en Franstalige collega’s blijven binnen hun eigen taalgroep en zoeken elkaar zelden op tijdens de pauzes in ondernemingen. Een gemiste kans!

Ligt dat aan de taal, cultuur of verlegenheid? De eerste stap is vaak de moeilijkste. En deze stap kunt u zetten met de teambuilding van DaarDaar. U en uw collega’s kunnen elkaar beter leren kennen via een reeks ludieke activiteiten.

Standaardduur: een halve dag met activiteiten rondom een interactieve quiz waarmee u reist van Oostende over Sint-Gillis naar Aarlen.

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in:

  Faire un don

  via paypal

  Paypal

  via notre compte en banque

  DaarDaar ASBL BE13 1430 9380 2539
  © DaarDaar ASBL 2021 - Mentions légales - Vie Privée